Apollo

Apollo

Wat?

Feesten doen we natuurlijk, want wat is het leven zonder amusement?! Maar we pogen evenzeer om een podium te bieden aan onze leden, én om een trouw, sociaal en professioneel netwerk te bouwen tussen studenten en docentenereleden, die ons vertegenwoordigen binnen het conservatorium en de muziekwereld.

Waarom?

Apollo, de studentenclub van het Conservatorium Gent, brengt studenten van de verschillende richtingen en campussen in een ontspannen sfeer bijeen; en staat in voor de voor een muzikant o-zo-noodzakelijke sociale contacten, want die leg je nu eenmaal niet tussen 2 notenbalken in.

Waar?

Elke woensdagavond houden we clubavond in café Den Turk, Botermarkt 3. Ook op andere momenten heb je veel kans om er iemand van Apollo tegen het lijf te lopen.

Activiteiten

Optredens voor leden, een spaghettiavond, fuif, quiz, galabal,... En traditioneel gaan we eind juni op weekend. Een cantuske voor de leden mag natuurlijk ook niet ontbreken. Woensdag is clubavond, in cafe Den Turk vlakbij het conservatorium (campus Hoogpoort), waar iedereen trouwens altijd meer dan welkom is.

Clublied - PDF

Statuten - PDF